Tarragona

Presentació del Grup Local de Tarragona

La posta en marxa a les nostres Terres de Tarragona del Fòrum Català de Teologia i Alliberament és la culminació d’un treball que, des de fa molts anys, un grup de persones hem anat realitzant. El fil conductor d'aquest treball és el recordar el testimoni del nostre company Sisco Vinyes (capellà obrer, mort d’accident quan anava a la feina). Partint del nostre ferm compromís amb el món obrer hem intentat ésser fidels a aquest compromís i al testimoni del Sisco.

Als 25 anys de la mort del Sisco vàrem donar un pas més. Obrir una reflexió sobre el testimoni dels Sisco en el món d'avui. Fou una participació àmplia, un compartir experiències i un intent d’una espiritualitat alliberadora. I fruit d'aquest treball, la decisió de presentar al Fòrum Català celebrat el 2012 els treballs entorn al testimoni del Sisco.

La participació al Fòrum fou molt positiva i veient la riquesa i la pluralitat del Fòrum a Barcelona, ens vam plantejar (amb sopars inclosos) realitzar el Fòrum a les Terres de Tarragona per mantenir  el dinamisme del Fòrum.

S’han ajuntat a aquesta iniciativa i als treballs de preparació altres grups de les Terres de Tarragona (molts d’ells ja havien participat al Fòrum de 2010 i 2012).

El dia l4 d’octubre del 2012 és el punt de partida, és l'inici d’aquesta aventura enmig d'aquesta profunda crisi econòmica, política, social i de valors. Volem construir un espai de participació, de trobada on cadascú de nosaltres, des de la seva experiència personal, diversa, trobi un espai de recerca, d'una altra forma de viure la fe i de continuar aprofundint el nostre compromís.

Si vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho a teo_alli@tinet.cat

Materials de la trobada del 14 d'octubre del 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada